EV’s leverbaar dit jaar met 12% of zelfs 8% bijtelling ⚡ 🔋

In onze vorige blog vertelden we over de extreem oplopende levertijden, in sommige gevallen wel langer dan 1 jaar. Zoals u de laatste tijd in het nieuws heeft gezien, is er het afgelopen jaar een wereldwijd tekort aan computerchips ontstaan. Hierdoor kampt onder andere de auto-industrie met productieproblemen. Daarnaast zorgen de coronamaatregelen waaraan de autofabrikanten moeten voldoen, voor een grote daling van productie-aantallen. Dit kan voor u betekenen dat u heel lang moet wachten op uw nieuwe auto. Extra vervelend zou het zijn als u daardoor ook nog eens meer bijtelling moet betalen. De bijtelling op volledig elektrische auto’s verandert per 1 januari 2022 immers van de huidige 12% tot €40.000 naar 16% tot €40.000. Naast de hogere bijtelling, kunnen we ook prijsverhogingen vanuit de autofabrikanten verwachten. Deze verhogingen in autoprijzen en bijtelling kunnen duizenden euro’s extra kosten opleveren per leasecontract, voor zowel werkgever als werknemer.

Wegens het succes van voorgaande acties heeft Superlease besloten om weer een aantal schaarse, volledig elektrische auto’s in te kopen, zodat u deze nog in 2021 kunt rijden. Dit kan ook veel geld besparen, wanneer uw huidige leasecontract bijvoorbeeld pas eind 2022 uitloopt. Wij helpen u graag uw overstapvoordeel uit te rekenen. Maar wees er snel bij, want Op=OP.

Rectificatie na Prinsjesdag: Verlaagd plafond voor de bijtellingskorting

Er wordt gesnoeid in de bijtellingskorting voor volledig elektrische auto's. Vanaf 1 januari 2022 wordt de 16% bijtelling toegepast tot een cataloguswaarde van €35.000,- en vanaf 2023 tot €30.000,-. Voor het resterende bedrag boven de cap geldt het normale bijtellingspercentage van 22%. Dit zorgt voor een groter voordeel bij het overstappen naar een volledig elektrische auto in 2021 in plaats van in 2022.

Voor direct advies over de beschikbare EV's met lage bijtelling, bel: 015-2626765  of stuur een mail naar info@superlease.nl

Check hier een selectie van EV's welke leverbaar zijn in dit jaar met lage bijtelling en andere snel leverbare auto's.

Vraag direct een offerte aan

  Naam
  Bedrijf
  Postcode
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Merk
  Model
  Looptijd (maanden)
  Km. per jaar
  Winterbanden
  Brandstofpas
     
  Opmerking
   

  Delen met: