Goedkoop tanken en brandstofverbruik managen, zo doe je dat

De brandstofprijzen gaan door het dak, dus goed opletten waar je tankt, is nu belangrijker dan ooit. Langs de snelweg lopen benzineprijzen op tot over de €2,10 per liter en voor een liter diesel betaalt u op het moment van schrijven ruim €1,75.

De verschillen qua brandstofprijzen tussen een bemand tankstation langs de snelwegof een onbemand tankstation binnen de bebouwde kom, lopen ook steeds verder uiteen tot meer dan €0,20 per liter. Op een tankbeurt van 40 liter scheelt dit dus €8,- wat jaarlijks kan oplopen tot honderden euro's.

Benieuwd naar de voordelige tankstations in de buurt? Deze vind je gemakkelijk in de Mtc app. Download de 'MultiTankcard' app in de Google Play of Apple Store.

Brandstofrapportage met Superlease

Wanneer je als klant van Superlease gebruik maakt van tankpassen via het leasecontract, kun je ook gebruik maken van onze kosteloze brandstofrapportages. Hiermee krijg je inzicht in de verbruikcijfers per auto, maar ook tanklocaties, totale kosten en hoe deze cijfers zich verhouden tot de gemiddelden van leaserijders in Nederland. Deze inzichten geeft jou als ondernemer de tools om het brandstofverbruik te managen. Interesse of meer informatie gewenst? Neem dan contact met ons op.

Gratis tanken met Superlease

Om onze huidige en nieuwe klanten toch blij te maken aan de pomp, hebben we een leuke actie bedacht. Namelijk, gratis tanken met Superlease! Hoe fijn zou het zijn om even gratis te kunnen tanken? Ons voorstel is simpel: tip jij iemand over Superlease en wordt diegene klant bij Superlease, krijgen jij en de nieuwe klant een tankpas (of laadpas) met €150 tegoed toegestuurd. Heb je iemand in jouw netwerk, waarvan je denkt dat hij of zij de dienstverlening van Superlease goed zou kunnen gebruiken, breng ons dan met elkaar in contact. Ben jij de matchmaker, die de nieuwe klant bij Superlease heeft getipt, krijg je de tankpas of laadpas met €150 tegoed van ons toegestuurd. Daarnaast krijgt de nieuwe klant óók een tank- of laadpas cadeau, met €150 tegoed. Makkelijk verdiend toch? Deze actie loopt tot 31-12-2021.

Vraag direct een offerte aan

  Naam
  Bedrijf
  Postcode
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Merk
  Model
  Looptijd (maanden)
  Km. per jaar
  Winterbanden
  Brandstofpas
     
  Opmerking
   

  Delen met: