Wat is Sale en Leaseback?

En wat levert het wagenpark leasen u op?

Stel, u heeft een eigen wagenpark (van 5 tot 100 auto’s) dan is in 99% van de gevallen, operational lease de beste oplossing voor uw bedrijf. Wanneer deze conclusie getrokken is, kunt u ervoor kiezen om uw auto’s één voor één te vervangen voor een leaseauto of in één keer met het hele wagenpark over te stappen op operational lease. Met deze laatste optie, kiest u voor wagenpark Sale en Leaseback. Met Sale en lease back slaat u in 1x een grote slag. Bij Sale en lease back verkoopt u namelijk uw eigen auto‘s aan de leasemaatschappij om deze vervolgens terug te leasen. Uw auto’s worden hiermee omgezet in geld, zodat u als ondernemer liquiditeit vrijmaakt om te investeren in (de groei van) uw bedrijf.

Gedegen wagenparkbeheer en meer werkkapitaal

Wanneer u kiest voor Sale & lease back i.c.m. kosteloos wagenparkbeheer van Superlease, zorgt u er als ondernemer voor dat het wagenpark goed geregeld is, terwijl de bestuurders onbezorgd door kunnen blijven rijden in ‘hun’ auto. Deze oplossing is dus handig, wanneer u behoefte heeft aan meer werkkapitaal en een gedegen wagenparkbeheer.

Voordelen operational lease

Daarnaast profiteert u uiteraard van de voordelen die operationele lease biedt, zoals geld- en tijdsbesparing op het gebied van inkoop en verkoop van:

  - De auto’s zelf;
  - Verzekeringen;
  - Onderhoudsbeurten;
  - Banden;
  - Schade-afhandelingen etc.

Wilt u meer informatie over Sale en lease back of vrijblijvend wagenpark advies? Neem dan contact met op met één van onze lease adviseurs via 015-2626765 of stuur een mail naar info@superlease.nl

Vraag direct een offerte aan

  Naam
  Bedrijf
  Postcode
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Merk
  Model
  Looptijd (maanden)
  Km. per jaar
  Winterbanden
  Brandstofpas
     
  Opmerking
   

  Delen met: