Elektrische Auto Leasen

Elektrisch rijden met Superlease

Wij zijn Superlease en wij zijn expert op het gebied van zakelijk, elektrische auto leasen. Elektrisch autorijden is de toekomst van leasen. Samen met ons maakt u de mobiliteit van uw bedrijf toekomstbestendig, beschikt u over duurzame mobiliteit en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de autobranche.

Wilt u op dit moment nog profiteren van 8% bijtelling tot €45.000,- of 12% bijtelling tot €40.000,- dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden hierin samen door te nemen. Bel 015-2626765 of stuur een mail naar: info@superlease.nl

Alle voordelen van elektrische auto’s

 • Kosten besparen
 • Beter voor het milieu
 • Steeds meer actieradius
 • Meer rijplezier
 • Opladen waar u ook bent

Alle voordelen van elektrische auto leasen op een rij

 

Bespaar kosten


Fiscaal

 • Voor EV's met de eerste registratie in 2021 geldt voor de komende 60 maanden: 12% bijtelling tot een maximum van €40.000,- voor de resterendere fiscale waarde daarboven geldt het reguliere bijtellingspercentage van 22%.
 • Voor EV's met de eerste registratie in 2022 geldt voor de komende 60 maanden: 16% bijtelling tot een maximum van €35.000,- voor de resterendere fiscale waarde daarboven, geldt het reguliere bijtellingspercentage van 22%.
 • Op dit moment een nultarief voor de wegenbelasting
 • Op dit moment geen BPM


Brandstof

Wanneer wij het brandstofverbruik van een elektrische auto vergelijken met een vergelijkbaar benzinemodel voor onze klanten, komen wij meestal tot de conclusie dat elektrisch rijden voordeliger uitkomt. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om een berekening voor uw situatie te laten maken.

Beter voor het milieu

Elektrisch rijden is schoner en zuiniger dan rijden op benzine of diesel. Een auto die elektrisch rijdt, stoot geen luchtverontreinigende stoffen uit, zoals fijnstof. Dit is belangrijk voor de luchtkwaliteit, vooral in steden en langs drukke wegen. Als er in de komende jaren bovendien meer groene stroom beschikbaar komt, wordt het milieuvoordeel van elektrisch rijden nog groter.

Steeds meer actieradius voor elektrische auto's

De ontwikkeling van batterijen gaat op dit moment razendsnel. De hoeveelheid energie die nieuwe batterijen kunnen opslaan, wordt dankzij nieuwe kennis en technieken steeds groter. Daarnaast kan er energie teruggewonnen worden bij het remmen, waarmee de batterij weer voor een deel opgeladen wordt, dit wordt recuperatief remmen genoemd.  Elektrische auto’s die nieuw op de markt gebracht worden, hebben dus steeds meer een langere reikwijdte dan de voorgangers.

Meer rijplezier

 • Directe koppel

Het is een van de kenmerkende eigenschappen van een EV en een groot voordeel ten opzichte van voertuigen met een brandstofmotor. In tegenstelling tot een brandstofmotor kan een elektromotor direct maximaal koppel (Nm) leveren.

 • Razendsnelle acceleratie

Koppel is één van de belangrijkste factoren bij acceleratie: het is het draaimoment dat de wielen op de weg brengen. Hoe groter dit draaimoment, hoe sneller een auto in beweging wordt gebracht. Bij een EV is dit koppel bij iedere snelheid direct maximaal beschikbaar, bij een brandstofmotor hangt het koppel vaak sterk af van het toerental. Naast het direct beschikbare koppel hebben elektromotoren vaak ook nog eens veel koppel beschikbaar. De combinatie van deze factoren geeft elektrisch aangedreven voertuigen altijd directe acceleratie.

 • Parkeren op (PH)EV parkeerplekken

Wanneer u in een volledig elektrisch aangedreven auto of in een plug-in hybride auto rijdt, heeft u een stekker en stopcontact nodig om uw auto op te laden. Dit heeft als groot voordeel dat u mag parkeren op parkeerplaatsen met een laadpaal. Bij drukke, openbare parkeerplaatsen zijn er plekken met een laadpaal waar u dus wel mag parkeren en waar ‘niet-stekker auto’s’ niet mogen parkeren.

FAQ

Wat is de levertijd van een elektrische auto?

Dit verschilt per merk en model. Er zijn op dit moment extreem oplopende levertijden in de automarkt gaande. Voor de meest actuele informatie over uw gewenste merk en model, kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 015-2626765.