Financial Lease zakelijk

Financial lease

Kredietbedrag excl. BTW
Looptijd in mnd.
Aanbetaling
Slottermijn
Maandprijs
De leaseprijs bevat
Optie-/accessoires

Uw gegevens

.

Financial Lease zakelijk

Wanneer u een auto wilt kopen is een Financial Leasevorm een uitstekende keuze. U hoeft dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. SuperLease biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm, die geheel los staat van uw overige zakelijke financieringen.  Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Met Financial lease weet u  dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Met Financial Lease is maatwerk verzekerd.

Bij SuperLease kunt u uw auto inclusief opties en accessoires voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandtermijn nog lager uitvalt. U bent dus verzekerd van financieel maatwerk.

Bij Financial Lease heeft u zelf ook zorg voor een aantal zaken.

De autokosten, zoals reparatie en onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting, komen bij deze vorm van leasen voor uw eigen rekening.
Die heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.