Elektrische Auto Leasen

Elektrisch rijden met Superlease

Wij zijn Superlease en wij zijn expert op het gebied van zakelijk, elektrische auto leasen. Elektrisch autorijden is de toekomst van leasen. Samen met ons maakt u de mobiliteit van uw bedrijf toekomstbestendig, beschikt u over duurzame mobiliteit en bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de autobranche.

Wilt u nog een elektrische auto leasen met 8% bijtelling in 2021? Dit kan bij Superlease. Bekijk onze vloot aan elektrische auto's met 8% bijtelling!

Alle voordelen van elektrisch rijden

 • Kosten besparen
 • Beter voor het milieu
 • Steeds meer actieradius
 • Meer rijplezier
 • Opladen waar u ook bent

Alle voordelen van elektrische auto op een rij

Bespaar kosten


Fiscaal

 • In 2021 geldt: 12% bijtelling tot een maximum van €40.000,- voor het resterende aankoopbedrag daarboven geldt het reguliere bijtellingspercentage van 22%.
 • Nultarief voor wegenbelasting
 • Geen BPM
 • Milieu-investeringsaftrek (MIA). In 2021 is de MIA 13,5% over een maximaal aankoopbedrag van 40.000 euro, voor een elektrische auto. In de praktijk betekent dit een voordeel van  maximaal: 40.000 x 13,5% x 25% (belastingtarief) = 1.350 euro. De MIA is uiteraard verwerkt in de getoonde leastarieven op onze website.


Brandstof
Wanneer wij het brandstofverbruik van een elektrische auto vergelijken met een vergelijkbaar benzinemodel voor onze klanten, komen wij meestal tot de conclusie dat elektrisch rijden voordeliger uitkomt. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om een berekening voor uw situatie te laten maken.

Beter voor het milieu

Elektrisch rijden is schoner en zuiniger dan rijden op benzine of diesel. Een auto die elektrisch rijdt, stoot geen luchtverontreinigende stoffen uit, zoals fijnstof. Dit is belangrijk voor de luchtkwaliteit, vooral in steden en langs drukke wegen. Als er in de komende jaren bovendien meer groene stroom beschikbaar komt, wordt het milieuvoordeel van elektrisch rijden nog groter.

Steeds meer actieradius voor elektrische auto's

De ontwikkeling van batterijen gaat op dit moment razendsnel. De hoeveelheid energie die nieuwe batterijen kunnen opslaan, wordt dankzij nieuwe kennis en technieken steeds groter. Daarnaast kan er energie teruggewonnen worden bij het remmen, waarmee de batterij weer voor een deel opgeladen wordt, dit wordt recuperatief remmen genoemd.  Elektrische auto’s die nieuw op de markt gebracht worden, hebben dus steeds meer een langere reikwijdte dan de voorgangers.

Meer rijplezier

 • Directe koppel

Het is een van de kenmerkende eigenschappen van een EV en een groot voordeel ten opzichte van voertuigen met een brandstofmotor. In tegenstelling tot een brandstofmotor kan een elektromotor direct maximaal koppel (Nm) leveren.

 • Razendsnelle acceleratie

Koppel is één van de belangrijkste factoren bij acceleratie: het is het draaimoment dat de wielen op de weg brengen. Hoe groter dit draaimoment, hoe sneller een auto in beweging wordt gebracht. Bij een EV is dit koppel bij iedere snelheid direct maximaal beschikbaar, bij een brandstofmotor hangt het koppel vaak sterk af van het toerental. Naast het direct beschikbare koppel hebben elektromotoren vaak ook nog eens veel koppel beschikbaar. De combinatie van deze factoren geeft elektrisch aangedreven voertuigen altijd directe acceleratie.

 • Parkeren op (PH)EV parkeerplekken

Wanneer u in een volledig elektrisch aangedreven auto of in een plug-in hybride auto rijdt, heeft u een stekker en stopcontact nodig om uw auto op te laden. Dit heeft als groot voordeel dat u mag parkeren op parkeerplaatsen met een laadpaal. Bij drukke, openbare parkeerplaatsen zijn er plekken met een laadpaal waar u dus wel mag parkeren en waar ‘niet-stekker auto’s’ niet mogen parkeren.

FAQ

Wat is de levertijd van een elektrische auto?

Dit verschilt per merk en model. Er zijn op dit moment extreem oplopende levertijden in de automarkt gaande. Voor de meest actuele informatie over uw gewenste merk en model, kunt u telefonisch contact opnemen met ons via 015-2626765.

Dat kan! Voor meer informatie over de mogelijkheden over een tijdelijke vakantie-auto neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers.
Dat kan! Het totaalbedrag van de laadvoorziening inclusief de montage ervan nemen we dan op in het leasebedrag. Aan het einde van het leasecontract is de laadpaal eigendom van u (de lessee).
Er bestaan drie verschillende type laadpalen:
 • De private oplaadpaal (veelal voor thuis) hier is geen laadpas voor nodig.
 • De (semi-)publieke laadpaal. Hier is een laadpas voor nodig.
 • De snellaadpaal. Hier is een laadpas voor nodig.
Uiteraard. Met een laadpas via Superlease kunt u zorgeloos elektriciteit 'tanken'. We nemen een bedrag op in het maandtermijn die de laadkosten zo goed mogelijk dekt, de werkelijke kosten van het laden worden aan het einde van de maand verrekend.
Om gebruik te kunnen maken van Fastned downloadt u de Fastned App. Vervolgens koppelt u de laadpas aan het account door het invoeren van uw NL-pasnummer. Deze vindt u terug op uw laadpas.