Fietslease

Ontdek de voordelen van zakelijke fietslease

Met fietslease gebruik je een fiets of e-bike tegen een vast bedrag per maand en voor een bepaalde looptijd. Door de all-in leaseprijs heb je geen extra kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp. Zo weet je van tevoren exact waar je aan toe bent en kan je onbezorgd gebruik maken van je fiets. Bovendien heb je niet een grote uitgave in één keer bij de aanschaf van de fiets. Is de looptijd voorbij? Dan lever je de fiets weer in, kies je een nieuw model uit of neem je de fiets over voor een aantrekkelijke prijs van circa 15 % van de nieuwprijs. Je hebt de keuze uit vrijwel ieder type fiets en merk bij jouw lokale fietsenwinkel. Bekijk hier de online catalogus of zoek jouw lokale dealer.

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe fietsregeling van kracht, die het voor zowel werknemers als werkgevers fiscaal aantrekkelijk maakt om van zakelijke fietslease gebruik te maken. De regeling valt namelijk volledig buiten de vrije ruimte van de WKR.

Fietslease bij Superlease

Alles makkelijk en digitaal

Via ons gebruiksvriendelijke platform wordt fietslease voor zowel werkgever als werknemer een fluitje van een cent. Geen papieren, geen administratief gedoe.

Ontzorging van A tot Z

Van advies op maat tot handige promotietools voor implementatie in het bedrijf. Verder is service en onderhoud altijd dichtbij dankzij ons landelijk dekkend netwerk van fietsenwinkels.

Keuze uit een ruim assortiment

We zijn trots op ons ruime aanbod fietsen, met een keuze uit meer dan 200 merken via ons landelijke dealernetwerk. Werknemers kiezen zelf via onze online catalogus of bij de lokale fietsenwinkel hun type fiets en merk uit.

Bereken je voordeel

Denk je er over na om een fiets te gaan leasen? Goede keuze! Met zakelijk leasen is je gloednieuwe fiets tot wel 40% goedkoper dan in de winkel. Je betaalt geen onverwachte kosten voor reparaties of dure verzekeringen, en wist je dat je je zakelijke leasefiets sinds 1 januari 2020 ook onbeperkt privé mag gebruiken? Bereken eenvoudig je voordeel * met onze calculator.

*Deze calculator is gebaseerd op de laatst gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financiën (belastingjaar 2022). De calculator is indicatief en kan afwijken van het uiteindelijk te betalen bedrag.