Full Operational Lease

Full Operational Lease bij Superlease

Operational Lease is de meest gekozen vorm van leasen en tevens de meest complete vorm van leasen. In operational lease zijn bijna alle componenten die met autorijden te maken hebben opgenomen. De auto blijft op naam staan van ons (de leasemaatschappij). U kunt het zien als het huren van een auto voor een langere tijd. Het enige dat u hoeft aan te geven is hoe lang u wilt leasen en wat uw kilometrage moet zijn. Indien u één van de componenten uit de lease wenst te laten, is dat natuurlijk geen probleem. Wij maken dan graag een voorstel voor u op maat.

De volgende componenten zijn in operational lease opgenomen:

  • Afschrijvingen
  • Rente
  • Verzekeringen
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangende auto
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Superlease Assistance

Eventueel nog uit te breiden met:

  • Winterbandenregeling - Omdat uw veiligheid onze zorg is, biedt Superlease u uitkomst met een winterbandenregeling. Uiteraard kan de winterbandenregeling in uw offerte worden meegenomen door  het vinkje voor de winterbanden aan te zetten. Ook kunt u achteraf nog een regeling toevoegen aan het contract en wordt in overleg toestemming verleend voor het monteren van de winterbanden.
  • Brandstofpas/voorschot - Een goed beheer van brandstofkosten kan flinke besparingen opleveren. De Multi Tank Card (MTC) is daarbij een ideaal hulpmiddel. Het biedt betaalgemak en geeft een perfect inzicht in de brandstofkosten. De Multi Tank Card (die bij ruim 3.600 benzinestations zowel bemand als onbemand als betaalmiddel gebruikt kan worden) kan onderdeel uitmaken van elk leasecontract van Superlease.
operational lease

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over full operational lease? Onze gediplomeerde adviseurs kunnen u alles vertellen over deze leasevorm en zullen ook berekeningen voor u willen maken.

FAQ

Wat is operational lease?

Bij operational lease met een auto van de zaak, sluit u als onderneming een langdurige huurovereenkomst met Superlease. U betaalt een vast maandtarief, waarin alle autokosten inbegrepen zijn. Bij deze leasevorm blijft de auto dus in eigendom van Superlease, waardoor de operational leasekosten alleen als kostenpost in uw winst-/verliesrekening komt te staan.

Bij operational lease wordt er doorgaans een looptijd gebruikt van 24 tot 72 maanden en spreekt u een jaarkilometrage af met Superlease. U stelt uw gewenste auto helemaal naar eigen wens samen of u kiest voor een voorraadmodel, om vervolgens de bestelopdracht aan Superlease te geven. De bestelopdracht doet u tegelijk met het ondertekenen van het operational leasecontract, waarin o.a. de looptijd, kilometrage en voorwaarden van de overeenkomst tussen u en Superlease wordt vastgelegd. Wanneer de auto geleverd is, gaat het leasecontract in en profiteert u van alle gemakken die operational lease biedt. Een aantal maanden voor het einde van de looptijd kunt u weer een nieuwe auto gaan uitzoeken en wordt de oude auto vervangen door de nieuwe.

Financial lease is het aanschaffen van het voertuig op afbetaling, waarbij u volledig eigenaar bent van het voertuig, wanneer alle termijnen zijn voldaan. Bij financial lease, behoudt Superlease het juridisch eigendom, totdat alle termijnen zijn voldaan. Operational lease is daarentegen een langdurige huurovereenkomst in plaats van een koopovereenkomst.

Wanneer u kiest voor operational lease, wordt u volledig ontzorgt, en heeft u buiten de kosten voor het leasecontract en de brandstof geen additionele kosten. Autokosten zijn dus heel goed te budgetteren. Vaak is operational leasen ook voordeliger dan andere vormen, omdat u meelift op de schaalvoordelen van Superlease, zoals de aanschaf van de autoverzekeringspremie en onderhoud en banden. Verder bespaart u tijd, door het niet hoeven af te handelen van facturen behorende bij de auto. Het enige dat u hoeft te doen is tanken.

Er wordt een looptijd en kilometrage afgesproken en bij meer gereden kilometers of voortijdige contractbeëindiging worden er kosten in rekening gebracht. Echter betaalt u altijd naar gebruik, want voor minder gereden kilometers geldt een vergoeding.

Superlease is al sinds 1989 expert in het begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Onze persoonlijke aanpak zult u beslist waarderen. Bij ons vindt u aandacht voor úw specifieke situatie. Stapsgewijs bekijken we welke leasevorm voor uw onderneming het meest aantrekkelijk is en met welke auto u op vervoerskosten kunt besparen. We attenderen u op lopende acties en aanbiedingen en geven advies over brandstofkeuze en bijtelling. Zelf zeggen we: Wij zijn klein genoeg om onze klanten te kennen en groot genoeg om perfect aan hun wensen tegemoet te komen. Met Superlease bieden we zakelijke lease-oplossingen, maar onze kracht is met name het helpen van MKB’ers bij het van A tot Z inrichten van het wagenpark a.d.h.v. de wensen van zowel de werkgever als werknemer, volgens een methode die we zelf hebben ontwikkeld en blijven verbeteren. Benieuwd naar wat Superlease voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, via: 015-2626765