Full Operational Lease

Full Operational Lease bij Superlease

Operational Lease is de meest gekozen vorm van leasen en tevens de meest complete vorm van leasen. In operational lease zijn bijna alle componenten die met autorijden te maken hebben opgenomen. De auto blijft op naam staan van ons (de leasemaatschappij). U kunt het zien als het huren van een auto voor een langere tijd. Het enige dat u hoeft aan te geven is hoe lang u wilt leasen en wat uw kilometrage moet zijn. Indien u één van de componenten uit de lease wenst te laten, is dat natuurlijk geen probleem. Wij maken dan graag een voorstel voor u op maat.

De volgende componenten zijn in operational lease opgenomen:

  • Afschrijvingen
  • Rente
  • Verzekeringen
  • Houderschapsbelasting
  • Vervangende auto
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Superlease Assistance

Eventueel nog uit te breiden met:

  • Winterbandenregeling - Omdat uw veiligheid onze zorg is, biedt Superlease u uitkomst met een winterbandenregeling. Uiteraard kan de winterbandenregeling in uw offerte worden meegenomen door  het vinkje voor de winterbanden aan te zetten. Ook kunt u achteraf nog een regeling toevoegen aan het contract en wordt in overleg toestemming verleend voor het monteren van de winterbanden.
  • Brandstofpas/voorschot - Een goed beheer van brandstofkosten kan flinke besparingen opleveren. De Multi Tank Card (MTC) is daarbij een ideaal hulpmiddel. Het biedt betaalgemak en geeft een perfect inzicht in de brandstofkosten. De Multi Tank Card (die bij ruim 3.600 benzinestations zowel bemand als onbemand als betaalmiddel gebruikt kan worden) kan onderdeel uitmaken van elk leasecontract van Superlease.
operational lease

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over full operational lease? Onze gediplomeerde adviseurs kunnen u alles vertellen over deze leasevorm en zullen ook berekeningen voor u willen maken.

FAQ

Wat is operational lease?

Bij operational lease met een auto van de zaak, sluit u als onderneming een langdurige huurovereenkomst met Superlease. U betaalt een vast maandtarief, waarin alle autokosten inbegrepen zijn. Bij deze leasevorm blijft de auto dus in eigendom van Superlease, waardoor de operational leasekosten alleen als kostenpost in uw winst-/verliesrekening komt te staan.