Private Lease

Private Lease:
Autorijden zonder zorgen en voor een vast all-in maandbedrag

Bij Superlease ben u op het juiste adres als het gaat om zorgeloos autorijden. Private lease is een soort huurcontract waarbij je iedere maand een vast bedrag betaalt voor het gebruik van een auto. Je bent dan niet de eigenaar van de auto, maar u hebt wel alle voordelen van een eigen auto. Bij private lease zijn zaken als onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting  inbegrepen. Zo weet u altijd wat u maandelijks kwijt bent en komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan. Tevens hoeft u geen grote investering te doen en beschikt u wel over een eigen auto. Het enige wat u hoeft te doen is tanken. Wij bij  Superlease zorgen voor de rest.

Het is gebruikelijk om een contract tussen twee en vijf jaar af te sluiten. Aan het einde van het contract kun je ervoor kiezen om het contract te verlengen of in een nieuwe private leaseauto te stappen.

Hoe wordt het maandbedrag bij private lease bepaald?

Het maandbedrag van je private leasecontract wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren:

  • Het type auto en de accessoires
  • De looptijd van het contract
  • Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt
  • Extra opties, zoals het Zekerheidspakket en verlagen van de eigen bijdrage bij schades

Tijdens het contract zit u  ‘vast’ aan het aantal kilometers dat u gemiddeld per jaar rijdt. Als daar daar van wordt afgeweken zal er een meerprijs worden doorgerekend  Het is dus goed om daar over na te denken.  Samen met onze leaseadviseurs maakt u uw keus. Als het leasecontract is bepaalt verandert deze niet gedurende de looptijd.  Ook wanneer uw auto voor onderhoud naar de garage moet, blijft het maandbedrag hetzelfde. Dit geld ook als u een reparatie nodig hebt of als er schade is gereden.

Wat zijn de voordelen van private lease?

De populariteit van private lease neemt enorm toe.  Niet zo gek, als u alle voordelen kent:
–  Geen grote investering,  wel een splinternieuwe auto rijden
–  All-in Voor een vast bedrag per maand voor alle kosten als wegenbelasting, verzekering en onderhoud
–  Geen extra kosten bij schade, reparatie of onderhoud
–  Na de looptijd weer een nieuwe auto kiezen of je contract verlengen
–  Bij schade geen extra kosten, alleen het eigen risico

Superlease is uw aanspreekpunt en partner voor:

De aankoop van de auto, wij adviseren u en zoeken met u de auto die het best bij u past.
Bij onderhoud, de bandenwissel of het herstellen van autoschade kunt u altijd bij ons terecht
Wij nemen de risicos van het van het leasecontract voor onze rekening, dus geen verrassingen.
Wij hebben onderhoud, reparatie, schade en glas in eigen beheer en hioerdoor zeer concurrend in prijs.
Wij zorgen voor maatwerk in uw contract.
Wij zijn heel transparant .

Private lease en de EDR Kredietcheck?

Bij het afsluiten van een private leasecontract wordt er om een kredietcheck gevraagd.  Bij de Check kijkt de EDR databank naar je inkomen, uitgaven en eventuele andere lopende kredieten.  Als dit in orde is geven ze ons groen licht om het private leasecontract met u af te sluiten. Zo heeft u en wij zekerheid.

Je privateleasecontract wordt in het EDR kredietregister opgenomen net als je creditcard of andere lopende kredieten.  Als je netjes blijft betalen zal dit zeker geen negatieve invloed hebben op je kredietwaardigheid, in sommige gevallen juist positief omdat je kunt aantonen dat je een trouwe betaler bent.

Superlease zekerheid pakket

Mocht u niet meer kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen van uw private lease contract, dan kunt u deze in sommige gevallen met dit pakket ontbinden.

Voor een kleine meerprijs kunt u een pakket toevoegen aan uw Private lease overeenkomst Met dit pakket kunt u uw leaseovereenkomst voortijdig kosteloos opzeggen in de volgende situaties:

  • Bij overlijden van één op de leaseovereenkomst vermelde cliënten
  • Bij arbeidsongeschiktheid
  • Bij onvrijwillig ontslag
  • Bij emigratie

In sommige gevallen kijken we naar uw inkomsten of uw situatie  Hierbij maken we gebruik van de  berekening Draagkrachtnorm Keurmerk Private Lease, zij zullen als norm gelden.

Waarom private leasen bij Superlease.

Als u uw nieuwe auto bij Superlease private leaset, dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease.
Er zijn natuurlijk nog meer voordelen om voor ons te kiezen. Wil je weten of private lease iets voor jou is? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!