Haal- en brengservice

klantenservice

Haal- en brengservice

Onderhoud nodig, maar geen zin om er uren aan kwijt te zijn? Dat is geen punt, want wij komen de auto gewoon gratis  halen en brengen.

Superlease is zelfstandig onderdeel van Autogroep DIGO. Hiertoe behoren ook twee vakgarage autobedrijven, die speciaal zijn ingericht om snel en vakkundig onderhoud uit te voeren aan ieder merk en type auto. Deze medewerkers zijn speciaal getraind om de zakelijke berijders van Superlease volledig te ontzorgen op het gebied van hun mobiliteitsbehoefte. Ook het wisselen van banden is geen enkel probleem.

Je kunt gebruik maken van onze unieke Haal & Brengservice. Indien de auto onderhoud nodig heeft maak je een afspraak via onze online afspraakplanner of bellen met 1 van onderstaande locaties. Zij zullen een afspraak maken om de auto thuis of op kantoor op te halen. De auto wordt aan het eind van de middag weer teruggebracht. Als dank voor het vertrouwen wordt de auto ook nog even netjes gewassen.
Voordeel? Geen tijdverlies of hoge kosten voor vervangend vervoer en altijd weer een schone auto.

Uiteraard ben je zelf ook welkom bij onze bedrijven.  De verse koffie staat altijd klaar en indien u een vervangende auto nodig heeft kunnen wij daar altijd in voorzien.

Toyota/Vakgarage Digo
Reinier de Graafweg 2a
2625DA Delft
Tel: 015-5150030

Vakgarage Digo
Motorenweg 25
2628 CR Delft
Tel: 015-5150080

 

spelregels voor de haal en brengservice

  • De auto wordt alleen gehaald en gebracht bij onderhoud en/of grote reparaties ( de werkplaatsreceptionist kunt u hier uitsluitsel over geven)
  • De haal- en brengservice is er voor montage van nieuwe banden, maar niet voor de winterbandenwissel.
  • De  auto wordt alleen gratis gehaald en gebracht binnen de straal van onderstaande landkaart.
    Uiteraard bent u altijd welkom bij een van onze garagebedrijven, maar buiten onderstaand gebied moeten we een kleine vergoeding vragen voor de haal- en brengservice.(vraag de receptionist naar de mogelijkheden)

 

superlease-haal-en-breng-service