Schade melden

Wat te doen in geval van schade?

Heeft u een ongeluk gehad, breng uzelf dan eerst in veiligheid en blijf kalm. We zetten voor u op een rij wat u moet doen bij een aanrijding, ook als u zelf geen schade hebt. De volgende stappen worden genomen bij een schade:

 • Vul altijd een schadeaangifteformulier in, gebruik hiervoor de app Mobiel Schade Melden. Download deze app in de Apple Appstore of in de Google Playstore.
  • Heeft u een aanrijding met een buitenlands kenteken? Vul dan altijd een papieren schadeformulier in. Download deze hier.
  • Kunt u niet meer veilig verder rijden met de auto? Neem dan contact op met Superlease Assistance via 015-5150069 en geef aan u of desgewenst gebruik wilt maken van vervangend vervoer.
  • Meldt de schade zo snel mogelijk aan Superlease: Gebruikt u een schadeformulier? Maak dan een duidelijke foto van het schadeformulier en mail deze samen de foto’s van de schade, naar schade@superlease.nl
  • Zorg er voor dat het gehele schadeformulier goed uitgesneden en recht van boven op de foto staat. Onduidelijke schadeformulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
  • U ontvangt van ons een mail met een ontvangstbevestiging en verdere informatie over de afhandeling.

Voor schadegevallen door diefstal, inbraak en vandalisme, dient u direct na constatering een proces verbaal te laten opmaken.

Wanneer u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, zorgen wij ervoor dat uw auto wordt opgehaald, u een vervangende auto krijgt en dat u z.s.m. de gerepareerde auto weer terug heeft.

Schade wordt alleen gerepareerd in overleg met Superlease.