Veelgestelde vragen

contactbanner

Kan ik als starter een auto leasen bij Superlease?
Ja zeker! Iedere ondernemer kan een auto leasen bij Superlease. Neem contact op met Superlease op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ieder merk en type auto leasen?
Superlease biedt ieder merk en type auto aan, zodra de contracten opgemaakt zijn, bestellen wij deze bij de officiële dealer.

Mag ik de autodealer bepalen?
U mag altijd uw voorkeursdealer opgeven, wij zullen deze dan benaderen om te vragen of zij met onze inkoopvoorwaarden akkoord gaan.

Wat is bijtelling?
Bijtelling is een belasting die je betaalt als je de leaseauto ook privé gebruikt. De belastingdienst ziet dit als salaris, waarover inkomstenbelasting betaald moet worden. De bijtelling is bruto 22% van de fiscale waarde van de auto. Elektrische voertuigen krijgen een korting op de bijtelling. Voor elektrische voertuigen welke geregistreerd worden in 2021 geldt, 12% bijtelling over de eerste €40.000,- alles daarboven wordt met 22% belast. Per 2022, verandert dit naar 16% over de eerste €40.000,- en 22% over de resterende waarde.

Wat houdt een winterbandenregeling in?
Als u  in onze calculator kiest voor winterbanden, dan heeft u gedurende de winterperiode de beschikking over winterbanden. In het contract wordt de montage en de vervanging van winterbanden meegenomen voor een vast bedrag per maand.

Waar kan ik deze winterbanden laten monteren?
Superlease heeft afspraken met o.a. Profile Tyrecenter voor de montage en opslag van winterbanden.

Wanneer en waar moet mijn auto in onderhoud?
Onderhoud kunt u laten uitvoeren bij uw favoriete merkdealer. Indien u woonachtig bent in een straal van 20 kilometer rond Delft kunt u gebruik maken van de gratis Haal & Breng Service van Vakgarage Digo in Delft. Vakgaragedigo.nl  Tel 015-5150080 of info@vakgaragedigo.nl. U bespaart dan een dag vervangend vervoer en uw kostbare (wacht)tijd.

Wat moet ik doen bij pech of stranding buiten kantooruren?
U kunt 24 uur per dag contact opnemen met Superlease Assistance tel. 015-5150069. Zij zullen direct alles doen om u weer mobiel te krijgen.

Wat moet ik doen bij schade tijdens kantooruren?
U kunt iedere werkdag van 09:00 tot 17:30 contact opnemen met een medewerker van Superlease tel. 015-2626765. Wij zullen u informeren over de wijze waarop we de schade gaan verhelpen en u mobiel kunnen houden.

Kan ik ook inclusief brandstof leasen?
Dat is zeker mogelijk. U krijgt een brandstofpas en wij bepalen een  brandstofvoorschot, dat wij bij de leasetermijn op tellen.  Aan het eind van de maand worden de werkelijke kosten met u verrekend.

Ik ben mijn brandstofpas kwijt?
Neem direct contact op met Superlease. tel. 015-2626765 of info@superlease.nl. Wij zullen direct de pas blokkeren en een nieuwe pas voor u aanvragen. Uw nieuwe pas zal binnen 2 dagen weer in uw bezit zijn.

Ik heb een putje in mijn ruit?
U kunt contact opnemen met Autotaalglas, tel: 0800 – 0828.

Ik heb een scheur in mijn ruit?
U kunt contact opnemen met Autoglaz Delft, tel: 015 – 515 00 80.

Wie mag er in mijn leaseauto rijden?
Vraag in eerste instantie aan uw werkgever wie er wel of niet in de auto mag rijden. Wellicht zijn hier bepalingen over opgenomen in uw autoregeling.
Indien hier geen afspraken met uw werkgever over zijn mag iedereen met een geldig rijbewijs in de auto rijden. Uiteraard blijft u  of uw werkgever aansprakelijk voor de schade die ontstaat door het gebruik van de auto.

Kan ik mijn contract verlengen?
Uiteraard zijn hier mogelijkheden voor, neem voor een passend voorstel contact op met ons: info@superlease.nl of 015-262 67 65 of direct met uw favoriete medewerker.

Kan ik mijn contract voortijdig beëindigen?
Ja dat kan, neem contact op met je contactpersoon bij Superlease, zodat er een beëindigingsvoorstel gemaakt kan worden.

Mijn contract is bijna ten einde en wil een nieuwe auto uitzoeken?
Het is handig om ongeveer 5 maanden voordat het contract eindigt te gaan kijken naar een nieuwe auto. Indien het voertuig niet op voorraad is, is de levertijd vaak 10 tot 12 weken. Uiteraard is het geen probleem, om een aantal weken korter of langer te rijden in de huidige auto dan de einddatum die het contract aangeeft.

Waar moet ik mijn auto inleveren als het contract is afgelopen?
Uw auto kan worden ingeleverd bij ons pand in Delft. Hier zullen wij de auto samen inspecteren. De administratieve eindafrekening zal hierna plaatsvinden. Indien de auto bij u opgehaald moet worden, zijn hier ook mogelijkheden voor.

Kan ik de leaseauto overnemen?
Ja zeker, indien u dat wenst kunt u of uw werkgever contact opnemen met uw contactpersoon. Deze zal dan een overnameprijs voor u bepalen.

Staat uw vraag er niet bij ? Stuur dan uw vraag naar  info@superlease.nl.