MKB informatie

MKB-pagina Superlease


Superlease zorgt er te allen tijde voor dat de belangen van iedere partij bij elkaar komen, of dat nu gaat om het uitkiezen van de geschikte auto, voordelige cost of ownership of het verzorgen van alle onderhoudsbeurten, reparaties en bandenwissels. Autoregelingen staan aan de basis van deze belangen en bakenen de mogelijkheden qua vervoer af. De autoregelingen beschrijven afspraken omtrent het wagenpark zoals autokeuze, maximale leasetermijn en een eventuele brandstofpas. Superlease kijkt met u mee om de autoregeling naadloos aan te laten sluiten op uw wensen, waardoor u er nagenoeg geen omkijken meer naar heeft.

Superlease heeft 30 jaar lang ervaring opgedaan en ontwikkelingen doorgemaakt op alle fronten van het leaseconcept, met één hoofdzaak: het u zo makkelijk mogelijk maken. Met een specialisatie in wagenparkbeheer voor het MKB staat Superlease garant voor kundig advies, betrouwbaarheid en flexibiliteit, in combinatie met een persoonlijke aanpak.

Transparante, online calculaties besparen u een hoop tijd en het advies van een van onze adviseurs helpt u de kosten binnen de perken te houden. Neem bijvoorbeeld het component brandstof, wat ongeveer 20% van de totale autokosten bedraagt. Superlease zal periodieke brandstofrapportages met u doornemen, zodat u volledig inzicht heeft in uw kosten en hierop kan besparen.

Scherpe, marktconforme offertes, gediplomeerd advies en een persoonlijk afgestemde service die u beslist zal waarderen. Superlease biedt het allemaal.