Werkgevers informatie

werkgeversinfo2

Superlease is de ideale partner voor werkgevers. Wij ontzorgen u graag en werken aan een optimale samenwerking. Hieronder een aantal componenten die het lease prettig maken.

Brandstofpas

Met de brandstofpas heeft in direct de brandstofkosten overzichtelijk, daarnaast kunnen uw medewerkers eenvoudig en snel overal tanken.Gemiddeld worden de totale kosten van een leaseauto voor maar liefst 20% tot 25% bepaald door de brandstofkosten. Een goed beheer van die kosten kan dus flinke besparingen opleveren. De Multi Tank Card (MTC) is daarbij een ideaal hulpmiddel. Het biedt veel betaalgemak en tegelijkertijd verschaft het een perfect inzicht in de brandstofkosten in relatie tot de gereden kilometers. Het spreekt vanzelf dat de Multi Tank Card (die bij ruim 3.600 benzinestations zowel bemand als onbemand als betaalmiddel gebruikt kan worden) onderdeel uit kan maken van elk lease contract van Superlease.

Uw voordelen:

Slimme medewerker apps;

Eén overzichtelijke factuur;

Handige BTW teruggave;

Onderhoud

De dealer regelt het onderhoud aan uw auto. U kunt hiervoor een afspraak maken met de door u gewenste dealer. U hoeft alleen uw auto te brengen en weer op te halen. U kunt het complete onderhoud en het vervangen van banden bij één bedrijf laten uitvoeren. Zo heeft u maar met één aanspreekpunt te maken en hoeft u uw auto niet onnodig vaak te missen. In de onderhoudsboekjes van de auto staat precies vermeld wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Twijfelt u dan kunt u altijd contact met ons opnemen om in uw onderhoudshistorie te kunnen kijken.Indien uw voorkeursdealer niet kan voldoen aan bovenstaande eisen dan gelieve contact met ons op te laten nemen.

Pech onderweg

Binnen het Full Operational Lease contract van SuperLease krijgt u automatisch de SuperLease Assistance.
In zowel binnen- als buitenland kunt rekenen op een uitgebreide hulpverlening bij pech of schade/ ongeval.
Bij pech, een ongeval of schade belt u: 015-5150069
Vanuit het Buitenland: 0031 15-5150069

Winterbanden

Veilig de weg op als het buiten kouder wordt. Omdat uw veiligheid onze zorg is, biedt Superlease u uitkomst met een winterbandenregeling. Uiteraard kan de winterbandenregeling in uw offerte worden meegenomen door simpelweg het vinkje voor de winterbanden aan te zetten. Een andere mogelijkheid is dat de regeling achteraf wordt toegevoegd aan een lopend contract. In dat geval dient uw wagenparkbeheerder dit vooraf met Superlease af te stemmen. In overleg kan dan toestemming worden verleend voor het monteren van de winterbanden onder de betreffende auto.

Bestickering

Bij Superlease doen we niet moeilijk als u een bestikkering op de auto wenst. U kunt bij Superlease dus ook met reclame rijden.  Wij hebben een goede partner op dit gebied, die dit  voor u kunt verzorgen. Uiteraard moet bij inlevering van de auto de stikkers zorgvuldig en schadevrij van de auto worden gehaald, ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Wat als het contract bijna afloopt

Als het eind van de contractperiode in zicht is,  gaan we er natuurlijk alles aan doen om u weer van dienst te zijn bij het maken van een nieuw mobiliteitsplan.
Wij bespreken  graag opnieuw alle mogelijkheden en zullen een contract nooit stilzwijgend verlengen.Wordt het weer een nieuwe leaseauto ter vervanging van de huidige auto.
Gaan we de huidige leaseauto in aangepaste vorm doorzetten of ga je de huidige auto van ons kopen.

Inleveren leaseauto / voorloper

Op de dag van inleveren

Het is belangrijk dat alle bij de leaseauto behorende zaken en documenten aanwezig zijn wanneer de inname van de leaseauto plaatsvindt. Download hier het innameprotocol: Inname protocol 2020.

Na het inleveren


Na binnenkomst van de leaseauto zal deze nog worden geïnspecteerd  op eventuele schades. Uiteraard zullen we over deze bevindingen contact met u opnemen.