Werkgeversinformatie

 

Werkgeversinformatie

Superlease is de ideale partner voor werkgevers. Wij ontzorgen u graag en gaan voor een optimale samenwerking. Hieronder een aantal componenten waarom het leasen bij Superlease zo prettig is.

Brandstof- en/of laadpas

Met de brandstof- en/of laadpas van Superlease kunnen uw medewerkers eenvoudig en snel overal in Nederland tanken en laden. Daarnaast heeft u de kosten inzichtelijk en zit u niet met losse declaraties.

Gemiddeld worden de totale kosten van een leaseauto voor maar liefst 20% tot 25% bepaald door de brandstof. Een goed beheer hiervan kan dus flinke besparingen opleveren. De Multi Tank Card (MTC) van Superlease is daarbij een ideaal hulpmiddel. Het biedt veel betaalgemak en tegelijkertijd verschaft het een perfect inzicht in de brandstofkosten in relatie tot de gereden kilometers. Zo kunnen we gezamenlijk sturen op brandstofverbruik en onnodig hoge kosten voorkomen.

Komen uw medewerkers ook geregeld in het buitenland? Dan kunnen wij uw medewerkers voorzien van een brandstof- en/of laadpas welke ook in het buitenland gebruikt kan worden.

Pech onderweg

Bij Full Operational Lease van SuperLease zit altijd de SuperLease Assistance inbegrepen.
In zowel binnen- als buitenland kan er 24/7 gerekend worden op een uitgebreide hulpverlening bij pech of schade.

Binnen Nederland: 015-5150069
Buiten Nederland: +31(0)15-5150069

Onderhoud en reparatie

Voor jaarlijkse controlebeurten, technische reparaties en het laten onderhouden van de leaseauto kan er een afspraak gemaakt bij de dealer. Daarnaast kunt u ook terecht bij een Profile of Vakgarage bij u in de buurt.

Winterbanden of all seasonbanden

Omdat de veiligheid van onze berijders een prioriteit is, biedt Superlease uitkomst met een winter- of all seasonbanden regeling.

Verzekering

Onze leaseauto’s zijn standaard WA+Casco verzekerd. Op de casco dekking zit een eigen risico van slechts €250 per gebeurtenis. Ook is standaard een personen ongevallen Inzittendenverzekering inbegrepen.

Bestickering

Bij Superlease doen we niet moeilijk als u een bestickering op de auto wenst. U kunt bij Superlease dus ook met reclame rijden. Bij inlevering van de auto dienen de stickers zorgvuldig en schadevrij van de auto zijn gehaald. Desgewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Wat als het contract bijna afloopt

Zodra het eind van de contractperiode in zicht is nemen wij contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij kijken naar vervanging van de leaseauto, het verlengen van het leasecontract of u kunt een overnamevoorstel van de auto van ons ontvangen.

Inleveren leaseauto

Aan het eind van het leasecontract dient de auto ingeleverd te worden. Om u hierbij handvatten te geven bestaat er het innameprotocol. Deze kunt u hier inzien.