Flexibel Lease

flexibel lease

Flexibel lease is super flexibel .............een flexcontract!

U heeft dat vast ook wel eens .........tijdelijke medewerkers voor het opvangen van drukke tijden of u bent op zoek naar een auto voor collega's die nog geen vaste dienstbetrekking hebben. Bij Superlease denken en werken we graag met u mee. Een flexibel lease kan een ideale oplossing zijn voor deze medewerkers. U wilt als werkgever niet direct een lang contract afsluiten, maar de medewerker heeft wel een auto nodig. We kunnen u dan de mogelijkheid bieden om heel flexibel met het contract om te gaan door te werken met een flexibel lease contract.  Zo kunt u voor een korte periode een leasecontact afsluiten. U betaalt dan de eerste periode een iets hoger tarief, maar de risico's van een lang termijncontract  is dan niet aan de orde. Als blijkt dat de medewerker mag blijven of dat er voldoende werk is voor een tijdelijke kracht dan kunnen we de leasetermijnen verlengen naar het door u gewenste termijn en dat kan variëren van 12  tot 60 maanden.

Bij flexibel lease zullen de prijzen van de leasetermijnen verrekend worden. Het lange contracttarief zal  met terugwerkende kracht worden doorgevoerd. Op deze manier betaalt u met flexibel lease geen euro teveel en loopt u geen enkel onnodig risico. Superlease biedt u dus de mogelijkheid om een normaal full operational lease contract af te sluiten voor bijvoorbeeld 4 jaar, maar bouwen een ' escape' in dat u na bijvoorbeeld een jaar de autoweer bij ons  kunt inleveren.

Voor een calculatie op maat kunt u natuurlijk altijd bellen met onze ervaren en gediplomeerde lease adviseurs. Neem contact met ons op via info@superlease.nl of bel 015-2626765 om een voorstel op maat te maken voor de auto naar uw keuze. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt bij Full operational kijken wat in dit contract is opgenomen.