Schade melden kan nu ook mobiel bij Superlease

Superlease sluit zich aan bij MobielSchadeMelden.nl

Goed nieuws! Vanaf nu kunt u een schade gemakkelijk melden via de app van MobielSchadeMelden. Schade rijden is natuurlijk nooit leuk en het invullen van een schadeformulier (met of zonder tegenpartij) is vaak een gedoe. Dit laatste hebben we in samenwerking met mobielschademelden.nl en stuk makkelijker kunnen maken.

Hoe werkt mobiel schade melden?

Mobielschademelden.nl is een platform voor automobilisten om op en gemakkelijke manier een schade te melden. Vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen zijn hierbij aangesloten, maar lang niet alle leasemaatschappijen Indien u een melding via Mobielschadmelden.nl hebt verstuurd hoeft u geen Europees schadeformulier meer in te sturen. Mobielschademelden.nl is een onderdeel van het Verbond Van Verzekeraars.

Bijdragen aan verkeersveiligheid

Met een schademelding via Mobielschademelden.nl draagt u bij aan de verkeersveiligheid. De informatie over de toedracht en de locatie wordt namelijk ook gedeeld met verkeersveiligheidsinstanties. Zo krijgen deze partijen een goed beeld van gevaarlijke situaties en kan men de verkeerssituatie aanpassen. Persoonsinformatie of informatie over betrokken voertuigen wordt niet gedeeld met deze verkeersveiligheidsinstanties.

Heeft u nog vragen?

Om meer duidelijkheid te geven over het vernieuwde schadeformulier zijn de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. KLIK HIER

Vraag direct een offerte aan

    Naam
    Bedrijf
    Postcode
    Huisnummer
    E-mail
    Telefoon
    Merk
    Model
    Looptijd (maanden)
    Km. per jaar
    Winterbanden
    Brandstofpas
       
    Opmerking
     

    Delen met: